Welkom bij Trexico

VRAAG OF OFFERTE?

  • Beschikbaar tot 17:00
  • +31 (0) 161-295933

Al 25 jaar full service logistiek dienstverlenerTrexico Logistics is een full service logistiek dienstverlener. Een echt familiebedrijf waar onze mensen het verschil maken. Dát merk je als klant. Nog kortere lijnen, meer persoonlijke aandacht, meer maatwerk en een zeer ervaren team aan specialisten. Door het wereldwijde netwerk aan partners, eigen faciliteiten en kennis, biedt Trexico Logistics voor elke logistieke vraag een passende oplossing.

article_image_1680877424.jpg

AEO

Met het AEO certificaat is Trexico Logistics een samenwerking aangegaan met de Douane, waardoor beide verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de binnenkomende en of uitgaande goederen. Door een AEO certificaat is de logistieke goederenketen vanaf het begin tot einde gecertificeerd. Hierdoor heeft iedereen in deze keten profijt van de voordelen.

article_image_1680877715.jpg

GMP+ FSA

Met het GMP+ FSA certificaat toont Trexico Logistics aan dat er wordt voldaan aan alle eisen en voorwaarden voor de borging van diervoederveiligheid. Onder meer ISO-9001, HACCP, voederveiligheidsnormen, traceerbaarheid, monitoring, basisvoorwaardenprogramma, ketenbenadering en het Early Warning System (EWS) zijn in de GMP+ FSA module geïntegreerd.

article_image_1681809502.jpg

ISO 22000

Met het ISO 22000 certificaat toont Trexico Logistics aan dat er wordt voldaan aan de internationale norm die de eisen voor een managementsysteem voor voedselveiligheid beschrijft voor alle organisaties in de voedselketen, van de primaire productie tot aan de retail. De norm combineert algemeen erkende kernonderdelen om voedselveiligheid in de voedselketen te garanderen.

article_image_1680877624.jpg

ERKEND LEERBEDRIJF

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zoals Trexico Logistics zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

1995

Ervaring sinds

20

Collega’s

25000

Totale opslag

Grenzeloze kwaliteit
in logistiek!

Trexico Logistics is een Nederlandse onderneming die al ruim twintig jaar naam maakt met logistieke activiteiten binnen en buiten Europa. We zijn een wereldwijd opererende expediteur vanwege ons grote netwerk over de hele wereld. Op deze manier kunnen we onze klanten in alle logistieke facetten van hun bedrijfsvoering ontzorgen.